Seçil Erzan kimdir? 

Seçil Erzan çok sayıda iş insanı ve Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da aralarında yer aldığı 18 futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçil Erzan 1984'te Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk dönemini Tekirdağ'da geçiren Erzan, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Üniversite hayatının ardından mesleki kariyerine ilk adımını attı. Çorlu'da bankacılık yapmaya başlayan Erzan, Çorlu'da 10 yıl boyunca görevine devam etti. Daha sonra Denizbank Bahçeşehir Şube Müdürü olarak atandı.

Sonraki dönemde ise yine aynı bankanın Florya şubesi ve Levent Büyükdere şubesinde Müdürlük yaptı. 2013'te Denizbank ile Galatasaray arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşması döneminde, o dönemde Galatasaray Teknik Direktörlüğü yapan Fatih Terim'in finansal danışmanı olarak hizmet verdi.

FATİH TERİM FONU

Seçil Erzan, şube müdür olarak görev yaptığı dönemde çok sayıda iş insanı ve futbolcuyu (Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın yer aldığı 18 futbolcu) fon adı altında para kazandırma vaadinde bulundu. 'Fatih Terim fonu' ismi altında milyonlarca dolar para toplayan Seçil Erzan 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı. (HABER MERKEZİ)