Scooterdan düşüp beyin kanaması geçiren psikolog vefat etti

Adana'da scooterdan düşüp beyin kanaması geçiren psikolog Ümit Ertem, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Ümit Ertem için çalıştığı hastanenin önünde tören düzenlendi. (Fotoğraf: DHA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da scooterdan düşüp başından yaralanan, bir gün sonra fenalaşınca kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği belirlenen psikolog Ümit Ertem (44), 4 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli psikolog Ümit Ertem, 19 Ağustos'ta scooterla evinden çıkıp annesinin evine giderken dengesini kaybedip düştü. Başını kaldırıma çarpan ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluşan Ertem, eve döndü. Bir gün sonra fenalaşınca yakınlarının çağırdığı ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırılan Ertem'in, yapılan tetkiklerinde beyin kanaması geçindiği saptandı. Acil ameliyata alınan psikolog Ertem, yoğun bakımda verdiği 4 günlük yaşam savaşını dün kaybetti.

Bugün çalıştığı hastanenin önünde tören düzenlenen Ertem için başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar ve ailesi, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Ümit Ertem, daha sonra 100'üncü Yıl Cemevi'ne götürüldü. Ümit Ertem'in cenazesi, Kabasakal Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. (HABER MERKEZİ)