Sarıgül'den İmamoğlu sorusuna Tarkan'lı yanıt: 'Erzincan'a getirmesini rica ettim'

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İmamoğlu-Kılıçdaroğlu sorusuna, "Tarkan'ı getirmesini rica ettim" yanıtını verince gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Serbestiyet'in YouTube kanalında gazeteci Hilal Köylü'nün sorularını yanıtladı.

Sarıgül'e seçimlerin ardından CHP'de değişim çağrısı ile gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesine dair bir soru soruldu. Sarıgül soruya sanatçı Tarkan üzerinden yanıt verince gündem oldu.

Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

"Vallahi ben bu sabah Ekrem İmamoğlu ile konuştum ve kendisinden Tarkan'ı Erzincan'a getirmesini rica ettim. Önce Ekrem Bey'den beklediğim Tarkan'ı Erzincan'a getirmesi lazım. O da dedi ki, 'Ya 29 Ekim'de ben Tarkan'ı İstanbul'da çıkarmak istiyorum.' Ben de dedim ki, 'Tarkan İstanbul'da her zaman çıkar, önemli olan Tarkan'ın bir can şehri olan Erzincan'a gelmesi lazım.'"

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu sözler sosyal medyada günden olurken, bir Twitter kullanıcısı "Konuyu alıp bağladığı yere bak kadının şaşkınlıktan yüzü düştü puhahahahhahah" mesajını paylaştı. Sarıgül bu paylaşıma, "Dikkatinizden dolayı teşekkür ederim" yanıtı verdi. Sarıgül,  bu mesajına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun yanı sıra Tarkan'ı da etiketledi.(HABER MERKEZİ)