Sarah Jessica Parker, Kim Catrall’ın 'And Just Like That'e dahil olmasını istemiyor

Variety'ye konuşan Sarah Jessica Parker, dizide Samantha karakterini canlandıran Kim Catrall’ın "And Just Like That"e dahil olmasını istemediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Sex and The City" dizisinde Carrie Bradshaw karakterini canlandıran Sarah Jessica Parker, dizinin yeni çekilen versiyonu "And Just Like That"te yer almayan ve orijinal seride Samatha Jones karakterini canlandıran Kim Catrall hakkında konuştu. 

Variety dergisi geçtiğimiz günlerde röportaj yaptığı Sarah Jessica Parker'a Kim Cattrall’ın diziye geri dönmesinin iyi olup olmayacağını sordu. Parker ise soruya, "Yapacağımı sanmıyorum çünkü duygularını çok fazla ortalığa döktüğünü düşünüyorum" şeklinde cevap verdi. 

'SAMANTHA'NIN VARLIĞI SAYGIYLA ELE ALINDI'

Samantha karakteri, yeni HBO Max dizisi "And Just Like That"te yer almasa da Parker'ın canlandırdığı Carrie ile hala iletişim halinde gösteriliyor. Parker karakterin diziden çıkarılması hakkında, "Samantha gitmedi. Samantha'nın varlığı bence saygı ve zarafetle ele alındı. Karakter kötüleştirilmedi. O bir ilişki hakkında hisleri olan bir insandı, bu yüzden onu seven insanlar için gerekli ve önemli olan bu ilişkiyi ele almanın bir yolunu bulduk" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)