Samsun'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

Samsun'da akrabalar arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'da husumetli akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada Sinan Y. ve akrabası Sunay Ö. yaralandı. Polis, olaydan sonra Eray ve kardeşi Necati Ö.'yü gözaltına aldı. Hastaneye gelen yaralı yakınları ise ambulansın camını kırdı.

Kavga, saat 12.00 sıralarında Atakum ilçesinin Büyükkolpınar Mahallesi'nde yaşandı. Sinan Y. ve akrabası Sunay Ö., bayram namazından sonra kurbanlık kesmek için Sinan Y.'nin evinin önüne geldi.

Eray Ö. ve Necati Ö. kardeşler, önceden aralarında husumet olduğu öne sürülen akrabaları Sinan Y. ve Sunay Ö. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahların kullanıldığı kavgada Sinan Y. ve Sunay Ö., yaralandı. Sinan Y. komşusunun aracıyla Sunay Ö. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kalça ve bacak bölgelerinden yaralanan Sinan Y.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

YARALI YAKINLARI, AMBULANSIN CAMINI KIRDI

Olaydan sonra hastaneye giden yaralı yakınları ise ambulansın arka kapısının camını kırdı.

Kavganın ardından Eray Ö. ve Necati Ö. kardeşler, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. (SAMSUN/DHA)

Etiketler Samsun Atakum