Samsun'da oğlunun okulda vurduğu kadın hayatını kaybetti, erkek arkadaşı ağır yaralandı

Samsun'un Canik ilçesinde oğlu tarafından okulda silahla vurulan Zerrin Büyük yaşamını yitirdi, Büyük'ün erkek arkadaşı Bilgin İ. ağır yaralandı. Annesini vuran A.A.Ö. ve babası gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'un Canik ilçesinde, eşinden boşanmış olan Zerrin Büyük (50), erkek arkadaşı Bilgin İ. ile velayeti babalarında bulunan iki çocuğunun eğitim gördüğü ortaokula gitti.

AA'nın haberine göre okul yönetimi de babaları A.Ö'yü (47) telefonla arayıp, annelerinin çocukları görmek için okula geldiğini bildirdi.

Kadının büyük oğlu 17 yaşındaki A.A.Ö, annesinin bulunduğunu öğrendiği ortaokula gidip binaya girdi. A.A.Ö, tabancayla binanın içinde annesine, ardından da okul bahçesine çıkıp burada bulunan Bilgin İ'ye ateş etti.

Büyük, sağlık ekiplerince kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Bilgin İ. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan A.A.Ö, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince Canik ilçesindeki ikametinde  gözaltına alındı. Polis, baba A.Ö'yü de gözaltına aldı. (HABER MERKEZİ)