Şampiyonluk kutlamalarına bekçi müdahalesi: Havaya ateş açıp taraftar dövdüler

Beşiktaş taraftarı, salgın yasaklarına rağmen şampiyonluk kutlaması yaptı, polis ve bekçiler engel olmaya çalıştı. Bekçiler Eyüpsultan'da havaya ateş açtı, Beşiktaş'ta ise iki genci darp etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın taraftarları Covid-19 salgını kısıtlamalarına rağmen kutlama için sokaklara döküldü. Vodafone Park'ın çevresi ve Beşiktaş sokakları başta olmak üzere İstanbul'un birçok noktasında siyah-beyazlı taraftarlar meşalelerle eğlendi.

Ancak birçok bölgede polis ve bekçiler kutlamaları engellemeye çalıştı, kısıtlamaları ihlal edenlere ceza yazdı.

Twitter'daki Coronavirus Report hesabından paylaşılan bir görüntüye göre, İstanbul Eyüpsultan'da Beşiktaşlıların kutlamalarına müdahale eden bekçiler havaya ateş açtı. Sonrasında ise bazı taraftarlar bekçilere tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcıları, benzer birçok görüntü paylaştı. Yine Coronavirus Report hesabından paylaşılan başka bir görüntüde ise, bekçiler Beşiktaş'ın ara sokaklarında sıkıştırdıkları iki taraftara şiddet uyguluyor. Görüntüye göre gençlerden birinin ellerini arkadan kelepçeleyen bekçiler mahallelinin tepkisine rağmen diğer taraftarı da darp ediyor. (HABER MERKEZİ)