Şampiyonlar Ligi'nde günün programı

Bugün ve yarın oynanacak 4 maçla, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun ilk maçları tamamlanacak. Bazı maçlar ülkelerin Covid tedbirleri sebebiyle Romanya ve Macaristan'da oynanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda ilk maçlar, bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

Bugün İspanya La Liga'nın lideri Atletico Madrid, ev sahibi statüsünde Tuchel'in yönettiği Chelsea'yi ağırlayacak. Serie A ekiplerinden Lazio ise Bundesliga lideri Bayern Münih'i konuk edecek. 

İki maç da TSİ 23:00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. 

Atletico Madrid-Chelsea maçı, İspanya hükümetinin Covid-19 tedbirleri sebebiyle Madrid'de değil, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Arena Națională stadında oynanacak. Lazio-Münih maçı ise Roma'daki Stadio Olimpico'da oynanacak. 

Yarın ise Serie A ekiplerinden Atalanta evinde Real Madrid'le karşılaşacak. Alman ekibi Mönchengladbach ise Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Premier Lig lideri Manchester City'le kozlarını paylaşacak. Bu maçlar da TSİ 23:00'te başlayacak. (HABER MERKEZİ)