Salma Hayek: Angelina Jolie, çalıştığım en iyi yönetmen

Salma Hayek, Angelina Jolie'nin 'birlikte çalıştığı en iyi yönetmen' olduğunu açıkladı. Hayek, "Angelina'yla çalışmayı çok sevdim. Her saniyesinden keyif aldım. İnanılmaz bir iş çıkardı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Angeline Jolie'nin yönettiği son filmi "Without Blood"da başrolde yer alan oyuncu Salma Hayek, Jolie'nin "hayatında çalıştığı en iyi yönetmen" olduğunu söyledi. Daha önce Oliver Stone, Steven Soderbergh, Chloé Zhao, Ridley Scott, Julie Taylor ve Robert Rodriguez gibi isimlerle çalışan Hayek, "Angelina Jolie, muhtemelen birlikte çalıştığım en iyi yönetmen. Ve oldukça iyi yönetmenlerle çalışmıştım" dedi.

Alessandro Barrico'nun 2002'de çıkan aynı isimli romanından uyarlanan "Without Blood", bir çatışma sonrasında yaşanan savaş, travma, hafıza ve iyileşme hakkında evrensel gerçekleri ele alıyor. People'a konuşan Hayek, "Without Blood" ile ilgili de yorum yaptı. Oyuncu, "Angelina Jolie'yi bir yönetmen olarak her zaman sevmişimdir ama bence bu film onun en iyisi ya da en iyilerinden biri olabilir" ifadelerini kullandı. 

'JOLIE, ŞAŞIRTICI DERECEDE İYİYDİ'

Hayek son olarak, "Angelina'yla çalışmayı kesinlikle çok sevdim. Her saniyesinden keyif aldım. Yapması zor bir filmdi ama sete gitmek her gün çok eğlenceliydi. Çünkü Jolie şaşırtıcı derecede iyiydi. İnanılmaz bir iş çıkardı" diye konuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)