Saldırıya uğrayan Özdağ: Erdoğan aradı, Bahçeli neden aramıyor?

Silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak yaşananları sorduğunu söyledi. Özdağ, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Olayla bizim alakamız yok diyorsa neden beni arayıp geçmiş olsun demiyor?" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, önceki gün Ankara’da silahlı ve sopalı kişilerin gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili konuştu. Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayarak silahı kimin sıktığını sorduğunu anlattı.

Halk Tv'de konuşan Özdağ, "Sayın Cumhurbaşkanına da zarar veriyorlar. BBC, ‘Türkiye'de bir siyasetçiye suikast oldu’ diye geçti. Türkiye'yi itibarsızlaştırıyorlar" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a da tepki gösteren Özdağ, şunları söyledi:

'İDAMLA YARGILANDIM, KORKUSUZ BİR ADAMIM'

"Ben korkusuz bir adamım. 12 Eylül'ü yaşadım. İdamla yargılandım, 7 sene yattım. Öyle Semih Yalçın'ın dediği gibi 'hasbelkader' de değil. Gençlik lideriydim. Buradan ben bütün geçmiş olsun dileğinde bulunanlara teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanlığı makamının açıklama yapması lazım. Devlet Bahçeli olayla bizim alakamız yok diyorsa neden beni arayıp geçmiş olsun demiyor? Neden demeç verip bu olayı kınıyorum demiyor? Cumhur İttifakı'nın tüm ortakları benim açıklamalarımdan rahatsızlık duyuyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı beni aradı ama bir açıklama yapmadı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıklama yapıyor. Failler yakalanacak diye. Bir de onun arkasına bakacaksınız. Cumhurbaşkanı olayın nasıl olduğunu sordu ben de anlattım. Devlet Bahçeli hakkında bir tweet attığımı, hakaret ve iftira olmadığını söyledim. ‘Geçmiş olsun’ dedi. Silahı kimin sıktığını sordu. 'Hayırlı akşamlar' dedi ve kapattı." (HABER MERKEZİ)