Salah'ın yerini dolduracak isim için 200 milyon euro isteniyor

Suudi Arabistan'dan talipleri olan ve sezon sonunda Liverpool'dan ayrılması beklenen Mohamed Salah'ın yerine düşünülen isim için kulübünün 200 milyon euro değer biçtiği öğrenildi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk kovalayan Liverpool'da sezon sonunda büyük ayrılıklar gerçekleşebilir. Teknik Direktör Jurgen Klopp'un ayrılacağını açıkladığı Liverpool'da Mısırlı yıldız Mohamed Salah'a da Arap kulüplerinin ilgisi devam ediyor. 

Gelecek sezon hem kadroda hem de teknik heyette büyük bir değişime hazırlanan Liverpool için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Football Transfers’te yer alan haberde Liverpool’un Salah için Suudi Arabistan’dan gelecek astronomik teklifleri kabul etmesi halinde Real Madrid’in yıldızı Vinicius Junior için harekete geçeceği öne sürüldü.

Real Madrid’in bu yaz Kylian Mbappe’yi kadroya katmaya hazırlanması da şu an için kulüpte vazgeçilmez konumda bulunan Vinicius’un ayrılık olasılığını güçlendiriyor. Fakat Liverpool'un Brezilyalı yıldızı kadrosuna katabilmesi için Real Madrid'in bonservis beklentisi olan 200 milyon euroyu karşılaması gerekecek. Tarihi boyunca rakiplerinin ödediği astronomik bedellere çıkmayan Liverpool'un bu bedeli ödemeye razı gelip gelmeyeceği merak ediliyor. 

Vinicus Junior bu sezon Real Madrid formasıyla 29maçta 18 gol atıp 10 asist yaptı.

 

 

 

(SPOR SERVİSİ)