Sahte doktor Özkiraz Cerrahpaşa'da da kendisini doktor olarak tanıtmış

Tekirdağ'da tutuklanan sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde de kendini doktor olarak tanıtıp erkek arkadaşı için randevu aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın Cerrahpaşa'da da kendisini doktor olarak tanıttığı öğrenildi. Sahte doktorun yalanını ortaya çıkaran C.T.K'nın ifadesi de ortaya çıktı. Uzun zamandır kulağında iltihap olduğunu söyleyen C.T.K, Özkiraz'ın Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden randevu alıp kendisini tedavi ettirebileceğini söylediğini aktardı.

DHA'da yer alan habere göre, Cerrahpaşa'da ismin bilmediği bir doktora muayene olduğunu söyleyen astsubay C.T.K., orada da Özkiraz'ın kendisini kadın doğum asistanı olarak tanıttığını dile getirdi. Astsubay C.T.K., "Ben Ayşe'ye asistan olmadığını öğrenci olduğunu, neden bu şekilde kendisini tanıttığını sordum. Bana, 'Bir şey olmaz' dedi" şeklinde konuştu. Doktorun kendine ameliyat için gün verdiğini ve 15 gün boyunca hastanede yattığını dile getiren astsubay C.T.K., bu süreçte Özkiraz'ın hep yanında olduğunu söyledi.

C.T.K., Özkiraz'ın bir süre sonra kendisine okulu bitirdiğini ve mezuniyet törenine davet ettiğini belirtti. Mezuniyet eğlencesine birlikte gittiklerini ifade eden C.T.K., "Ben kendisinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemesi sebebiyle şüphelendim. Ayşe Özkiraz'a neden Çapa Tıp Fakültesi'nin törenine katıldığımızı sordum. Bana her iki fakültenin de İstanbul Üniversitesi'ne bağlı olduğunu söyledi" dedi. (HABER MERKEZİ)