Şahsiyet ikinci sezondan ilk fragman: 13 Kasım'da başlıyor

GAIN'de yayınlanacak Şahsiyet dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman geldi. Dizinin oyuncu kadrosuna çok sayıda yeni isim katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı polisiye-drama 'Şahsiyet', 5 yıl aradan sonra ikinci sezonuyla GAIN'de olacak. Şahsiyet’in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü 13 Kasım'da yayınlanacak.

Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı Ay Yapım imzalı Şahsiyet, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e En İyi Erkek Oyuncu Performansı ödülünü getirmişti.

İlk sezonda oyuncu kadrosunda yer alan Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Recep Usta ve Necip Memili gibi oyunculara bu sezon yeni isimler katılıyor. Genişleyen oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç ve Salih Usta gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi isimler de uzun bir aranın ardından Şahsiyet’in yeni sezonunda izleyiciyle buluşuyor. Cansu Dere ise dizinin bu sezonuna konuk oyuncu olarak katılıyor.

İlk sezonda Alzheimer teşhisi alan ve 'unutma'yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye kâtibi Agâh Beyoğlu, yeni sezonda kendisini bireysel bir hesaplaşmanın ortasında buluyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)