Sahilde uyuyan 11 yaşındaki çocuğu vurdu, 'hatırlamıyorum' dedi

Adana'da sahildeki bir barakada kalan ailenin üzerine ateş açan Hüsnü Şahbaz, 11 yaşındaki Aydın Kılınç’ın boynundan vurdu. Kılınç hastanede hayatını kaybederken Şahbaz tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın Karataş ilçesinde iddiaya göre bir süre önce eşiyle arası bozulan Zeynep Kılınç, 18, 11 ve 9 yaşlarındaki üç oğluyla birlikte sahil kenarındaki bir barakanın terasına yerleşti. 

DHA'nın aktardığına göre 29 Haziran günü saat 02.00 sularında sahile gelen ve barakanın sahibi olduğu iddia edilen Hüsnü Şahbaz'ın aileyi barakadan çıkmaları yönünde uyarması üzerine Zeynep Kılınç, çocuklarını alarak sahilde uyumaya karar verdi.

İki saat sonra alkollü bir şekilde tekrar sahile gelen Şahbaz, önce rastgele etrafa ateş açtı, ardından da Kılınç ailesine doğru ateş etmeye başladı. Bu esnada, kurşunlardan biri 11 yaşındaki Aydın Kılınç’ın boynuna isabet etti. Bunun üzerine şüpheli Şahbaz, ağır yaralı çocuğu kendi otomobiliyle Karataş Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen Aydın Kılınç kurtarılamadı.

Olayın ardından Şahbaz gözaltına alındı. Alkollü olduğunu belirten Şahbaz ifadesinde, “O kadın bana ait barakada yaşıyordu. Ücret talep etmedim, aramızda bir husumet yok. Olay nasıl oldu, ne zaman oraya gittim, hiçbir şey hatırlamıyorum” dedi. Şahbaz, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Aydın Kılınç’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Karataş’ta defnedildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler adana cinayet karataş