Sahada kalp krizi geçiren futbolcu yoğun bakıma kaldırıldı

Mısır Ligi ekiplerinden Modern Future FC forması giyen futbolcu Ahmed Refaat, Al Ittihad'a karşı forma giydiği maçta kalp krizi geçirdi. Refaat yoğun bakıma kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mısır Ligi'nin 13. haftasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan karşılaşmada Modern Future FC forması giyen futbolcu Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi.

Sahaya giren sağlık ekipleri 30 yaşındaki Ahmed Refaat'a ilk müdahaleyi saha içerisinde yaptı. Mısırlı futbolcu daha sonrasında ise hastaneye götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Ahmet Refaat'ın durumunun yakından takip edildiği belirtildi.

Ahmed Refaat'ın kulübü Modern Future FC'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Stadyum yakınında yer alan Zamzam Hastanesi'nde tıbbi görevliler tarafından yapılan müdahalelerin ardından Ahmed Refaat'ın kalbi yeniden atmaya başladı. Oyuncunun durumu henüz stabil değil ve ciddiyetini koruyor. Oyuncunun tedavisi devam edecek ve gerekli testlerin yapılması sürdürülecek. Kulüp, Ahmed'in hastanedeki durumunu yakından takip ediyor. Ve yaşanacak tüm gelişmeler sizlere hemen bildirilecek."

Mısır Milli Takımı'nın da formasını giyen Ahmed Refaat devre arasında transfer olduğu Modern Future FC'de çıktığı 5 karşılaşmada 2 gol attı.

(SPOR SERVİSİ)