220 kiloluk hasta hastaneye kaldırıldı

Son 10 yıldır aldığı kilolar yüzünden 220 kiloya ulaşan ve üç yıldır evinden çıkamayan Metin Oktay Kışova bu sabah sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. KOAH, şeker ve tansiyon hastası olan Kışova, iyileşmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de yaşayan ve hastalığı yüzünden 3 yıldır evinden çıkamayan Metin Oktay Kışova tedavi altına alındı. KOAH, şeker ve tansiyon hastası olan 220 kilogram ağırlığındaki Kışova, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu sabah hastaneye kaldırıldı.

Bornova'da 85 yaşındaki annesi Hanife Kışova ile yaşayan 59 yaşındaki Kışova, 2009 yılından sonra hızla kilo almaya başladı. Obez ambulansına bindirilen Kışova, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Obezite Servisi'nde tedavi görecek. Sabah sağlık ekiplerini görünce çok mutlu olduğunu söyleyen Kışova, "Allah herkesten razı olsun. Allah'ın izniyle şifa bulurum ve herkes gibi ben de sağlığıma kavuşurum. Tedavi olup yaşamak istiyorum. Annemle yürüyerek sokağa çıkmak istiyorum çünkü insanın sağlıklı olması çok güzel" dedi. (İZMİR/AA)