Fiber Fue Saç Ekimi Yöntemi

Google Haberlere Abone ol

Daha önce uygulanan yöntemlerden çok farklı olan Fiber FUE yöntemi sayesinde kellik sorunu yaşayan kişiler kısa zamanda gür saçlara sahip oluyorlar. En hızlı ve etkili yöntem olan Fiber FUE işleminin diğer yöntemlerden en önemli farkı saçların dokular ile birlikte alınarak bu yönteme özel bir solüsyonun içerisinde bekletilmesidir. Fiber FUE yöntemi için özel olarak üretilmiş solüsyon sayesinde saç dokularının ekim işlemine kadar geçen süre içerisinde canlı tutulmaları sağlanıyor.

Saç ekimi işlemi günlük yaşantıda kellik problemi yaşayan insanların bu problemden kaynaklı sorunlardan kurtulmak için başvurduğu bir yöntemdir. Estetik kaygı yaşayan insanlar ya da dış görünüşüne önem veren insanlar sıklıkla saç ekimi işlemine başvuruyorlar. Saç ekimi işlemi her ne kadar sık tercih edilen bir yöntem olsa da uzun zaman alan tedavi süreci bazen insanların bu işlem için karar vermesini zorlaştırıyor. Saç ekiminde yeni yöntem olan ve tamamen Türk uzmanlar tarafından geliştirilen Fiber Fue saç ekimi işlemi sayesinde uzun süren tedavi süreleri yaklaşık 3 aylık bir sürece iniyor. Fiber Fue saç ekimi yönteminde, klasik saç ekimi yönteminde yaşanan saç dökülmesi ve saç derisi gibi problemler de meydana gelmiyor. Fiber Fue saç ekimi yöntemi saç ekimi yaptıracak kişilere çok kısa zaman sağlıklı çözümler ve gür saçlara kavuşma imkanı sunuyor.

FİBER FUE NASIL YAPILIR?

Gelişmiş doku nakli olan Fiber FUE saç ekim yönteminde dokular kılcal damar ile birleştiği için sonuç da hızlanıyor. Özel solüsyonda bekleyen dokular beklediği solüsyonda canlanıyor ve köklerin kafa derisine hızlı yapışmasına neden oluyor. Bu nedenle de saç ekimi sonrası dökülme çok az oluyor. Fiber FUE bize özel bir yöntem. Ayrıca yurt dışında da karşılığı olmayan bu yöntem ilk kez Türkiye’de uygulanıyor.

Fiber FUE yönteminin en önemli avantajı dokulu olarak ekilmesinden kaynaklanıyor. Yani saç ekimi işlemi köprü ile bağlantısı yapılmış halde gerçekleşiyor. Bu nedenle de gür ve sık saçların oluşması çok kısa bir sürede gerçekleşiyor. Fiber FUE yönteminin en önemli özelliği kılcal damarlardan oluşan köprülerin kullanılmasıdır. Bu sayede dokular hızlı bağlanıyor. Bu durumda önemli olan diğer etken de kan akışı olmuş oluyor. Eğer saç ekimi yaptıracak hastanın DNA’sı ile ilgili bir problem yoksa işlem 3 ay içerisinde sonuç veriyor ve saç oluşması başlıyor. Bu nedenle Fiber FUE yöntemi son zamanların en ilgi çeken saç nakli işlemidir.

İLANDIR.