Hastanede fare avı!

Gaziantep'te yaşlı hastalar için bakım hizmeti verilen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'fare avı' hastalar tarafından görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol

GAZİANTEP - Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'fare avı' görüntülendi! Geçtiğimiz günlerde idari ve işler müdürünün makam odası mali polis tarafından basılan ve evraklarına el konulan hastanenin şimdi de hizmet kalitesi şehirde gündem oldu. Birkaç ay önce hastane koridorlarında gezen kediler ulusal televizyonlara haber olurken, kamuoyuna yansıyan görüntüler, hastanenin son zamanlarda bu kez de farelerle başının dertte olduğunu gösterdi!

Hastanede idari ve mali işler müdürünün odasının aylarca mühürlü kalmasının ardından yapılan soruşturma sonucu henüz kamuoyu ile paylaşılmazken, olumsuzluklar şikayetlere yol açıyor. FETÖ soruşturması kapsamında el konulan Özel Primer Hastanesi, bir süredir Dr. Ersin Arslan Hastanesi'ne bağlı Mücahitler Ek Binası adı altında hizmet veriyor. Hastanede son dönemde sık sık fare görülmesi ise tepki çekiyor

Mücahitler Ek Binası'nda bulunan ve yaşlı hastalara hizmet veren Palyatif Bakım Merkezi’nde çekilen video durumun vehametini ortaya koyuyor. Hastanenin temizlik görevlileri fare avına çıkarken, hastalar da durumu cep telefonu kamerası ile görüntülüyor.