'Her derde deva bulan' doktor kanserden öldü!

Sattığı bitkisel ilaçlar nedeniyle tepki ve tartışmalara konu olan Dr. Ömer Coşkun 47 yaşında hayatını kaybetti. Coşkun'un kanser tedavisi görürken böbrek yetmezliğinden öldüğü belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cinsel sorunlardan bel fıtığına, bağırsak problemlerinden akciğer hastalıklarına kadar bir çok soruna çözüm getirdiğini iddia ettiği ürünler satan Dr. Ömer Coşkun, 47 yaşında hayatını kaybetti. Coşkun'un kansere bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle öldüğü belirtildi.

Kendisinin geliştirdiğini öne sürdüğü bitkisel karışımları ekranlarda satan Coşkun, önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkun'un Amerika'da kanser tedavisi gördüğü, Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtiliyor.

UZMANLIK EĞİTİMİ ALDI

Yaptığı iş nedeniyle sürekli tartışma konusu olan Coşkun, 5 Mart 1970 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Adana'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

İlk doktorluk görevine Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinin Ihlara Kasabası'nda pratisyen hekim olarak başlayan Ömer Coşkun, 1994'te tıpta uzmanlık sınavını kazandı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı.

DOÇETNLİĞİ ELİNDEN ALINDI

Uzmanlığını elde ettikten sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde, Tüp Bebek Merkezleri'nde ve daha birçok sağlık merkezinde çalışmalara katıldı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hekimlik görevi sürdüren Ömer Coşkun, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'na 2001'in Kasım ayında yardımcı doçent olarak atandı. Ancak yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alındı. Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa eden doktor Coşkun, 'alternatif tıp uzmanı' adı altında kendisinin geliştirdiği ürünleri satıyordu.

Dr. Coşkun'un adı, sattığı ilaçları kullanan Arzu Ayşe Bağrıaçık'ın ölümünden sorumlu olduğu iddiasıyla gündeme gelmişti. (HABER MERKEZİ)