Sacha Boey'in yeni adresi Bayern Münih oluyor

Adı bir süredir Avrupa devleriyle anılan Sacha Boey için Bayern Münih ve Galatasaray bonuslar ile birlikte 30 milyon euroyu bulan bonservis bedelinde anlaşma sağadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbolda transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Sacha Boey'in yeni adresi Bayern Münih oldu. Bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla dikkatleri çeken 23 yaşındaki sağbek oyuncusunun adı bir süredir Avrupa devleriyle anılıyordu. 

Bayern Münih'in hafta boyu süren görüşmeleri olumlu sonuçlandırdığı ve transferi bonuslar dahil 30 milyon euroya tamamlandığı öğrenildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Boey, yarın sabah 06.00'da Münih'e uçarak Alman devine imza atacak.

Galatasaray Sacha Boey'i 2021-2022 sezonu başında 1,15 milyon avro karşılığında Rennes kulübünden transfer etmişti. Oyuncunun Bayern Münih'e transferi gerçekleşirse, elden edilecek kârın %15'i Fransız ekibine ödenecek.

Sacha Boey, 3 sezon boyunca Galatasaray formasını 83 kez giydi. Bu maçlarda 4 kez fileleri havalandıran Boey, 4 de asist yaptı. (SPOR SERVİSİ)