Saadet'ten video: Dont Look Que

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı 'Dont Look Up' (Yukarı Bakma) filmine göndermede bulunarak 'Dont Look Que' (Kuyruklara Bakma) ismiyle bir video yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Netflix'te gösterilen ve başrollerinde Leonardo DiCaprio,  Jennifer Lawrence, Cate Blanchett gibi yıldızların oynadığı 'Dont Look Up' filmini AK Parti'yi sorumlu tuttuğu kuyruklara uyarladı: 'Dont Look Que.'

Videoda CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili  üyesi Muhammet Kaynar'ın kullandığı "Halk Ekmek önünde bekleyenlerin gerçekten ekmek beklediğine emin misiniz? Özgen beyin görüntü almasını bekliyorlar" ifadelerine yer verildi ve kuyruktaki vatandaşlar gösterildi.

Bir vatandaşın "4 tane ekmek almak için 1 saattir kuyrukta bekliyorum ben. Ellerim kırılsaydı da vermeseydim oy onlara" ifadelerine de yer verilen videoda AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Evine ekmek götüremeyen hiç kimse yok" sözleri de kullanıldı.Videoda ayrıca Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "İş arayana ekmek var, aş arayana ekmek var" dediği konuşması da gösterildi.  (HABER MERKEZİ)