Saadet Partili Doğan: Ayakkabı yalayanların değil, mürekkep yalayanların farkındayız

Konya’da konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “13 Şubat’ta bizim ev sahipliğimizde yapılacak toplantıda muhtemelen Cumhurbaşkanı adayı açıklanacak” dedi.

Google Haberlere Abone ol

KONYA - Saadet Partisi Konya Ocak Ayı İl Divan Toplantısı il başkanlık binasında düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilemeyeceğini söyleyen Doğan, 13 Şubat'taki Altılı Masa toplantısına dikkat çekti.

2023 seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en kritik seçimi olacağını ifade eden Doğan, "İnsanımız bunalmış, nefes alamayacak vaziyette. Önümüzdeki seçime çok büyük anlam yüklüyorlar. Millet İttifakı üzerine titriyorlar. Vatandaş, bu ittifakı umut olarak görmüş. Bu ittifakta ‘Saadet Partisi varsa, Temel Bey varsa sorunlar çözülür’ diyorlar. Vatandaş, Saadet Partisi’ni sigorta olarak görüyor. Konya, Kayseri, Adana fark etmiyor. Her yerde sorun var artık. Eskiden de sorunlar vardı. Bugün konuştuğumuz sorunlar ilk kez farklı. Sorunlar önceden kontrol altındaydı. Bugün? Sorunlar, kontrolden çıkmış" dedi.

'ALTILI MASA'NIN ADAYI MUHTEMELEN 13 ŞUBAT’TA AÇIKLANACAK'

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının 13 Şubat tarihinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahiplendiğinde yapılacak toplantıda açıklanabileceğini kaydeden Doğan, “Seçime az kaldı. İnsanımız, Millet İttifakı’na sahip çıkacak. Siyaset normalleşecek. Altılı Masa ne yaptığını gayet iyi biliyor. Herkes kendi nefsini bir kenara almış, ülke için büyük fedakarlıklar yapıyor. Tarih, Altılı Masa'yı altın harflerle yazacak. Hangi alanda hangi adımlar atılacak hepsi hazır. 13 Şubat’ta bizim ev sahipliğimizde yapılacak toplantıda muhtemelen Cumhurbaşkanı adayı açıklanacak. Asıl Cumhur İttifakı’nın adayı kim olacak? Ne olursa olsun Cumhurbaşkanı seçilemeyecek. Biz, Saadet Partisi’yiz. Ayakkabı yalayanların değil, mürekkep yalayanların farkındayız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Seçim, Millet İttifakı’nın galibiyetiyle sonuçlanacak. Bu, gençlerimize en büyük hediyemiz olacak” dedi. (DUVAR)