SAADET İstanbul İl Başkanlığına Ömer Faruk Yazıcı getirildi

Saadet Partisi, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı'nın İstanbul İl Başkanı olarak görevlendirildiği açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi (SAADET) İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim'in yerine Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı getirildi.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, “İstanbul İl Başkanlığımıza Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Yazıcı getirilmiştir” denildi.

Abdullah Sevim'e teşekkür edilen açıklamada, “Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Abdullah Sevime'e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

ÖMER FARUK YAZICI KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Ömer Faruk Yazıcı, 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Yazıcı, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümünde okudu.

2011-2018 yılları arasında Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yazıcı, 2011 yılında Saadet Partisi Gençlik Kolları’nda Başkan Yardımcısı oldu.

Temel Karamollaoğlu’nun, Genel Başkan seçildiği 2016 yılındaki kongrede Genel İdare Kurulu’na en genç üye olarak seçilen Ömer Faruk Yazıcı, 2018 yılında Temel Karamollaoğlu tarafından Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. (HABER MERKEZİ)