Ryan Reynolds, oyunculuğa ara veriyor

Ryan Reynolds, film çekmeye bir süre ara vereceğini açıkladı. Reynolds, "Nezaket, yetenek kadar önemli. Her ikisine de aynı ölçüde sahip insanlarla çalıştığım için şanslıyım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak "Free Guy" filmiyle izleyicilerle buluşan Ryan Reynolds, film çekmeye bir süre ara vereceğini duyurdu. Reynolds, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Apple TV Plus için çektikleri "Spirited" isimli filmi yeni tamamladığını belirterek, zorlu geçen film sürecinde çok yorulduğunu söyledi. 

Reynolds paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Will Ferrell ile kum havuzunda şarkı söylemek, dans etmek ve oynamak, hayallerimi gerçeğe dönüştürdü. Ve bu benim harika Octavia Spencer ile yaptığım ikinci film. Film yapmaya kısa bir ara vermek için mükemmel zaman. Bu yetenekli sanatçılar grubuyla çalıştığım her saniyeyi özleyeceğim. Bu günlerde nezaket, yetenek kadar önemli. Her ikisine de aynı ölçüde sahip insanlarla çalıştığım için şanslıyım."

Oyuncu Blake Lively de, Ryan Reynold'ın paylaşımına Michael Caine'in emeklilik hakkında konuşmasına vurgu yaparak, "Michael Caine senden önce davrandı" yazdı. (AjansBizim)