Ryan Gosling'in ödül törenindeki tepkisi viral oldu

Critics Choice Awards Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu törende Ryan Gosling'in verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ryan Gosling'in Barbie şarkısı I'm Just Ken'in Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde 'En İyi Şarkı Ödülü'nü kazanmasına verdiği tepki viral oldu.

43 yaşındaki Kanadalı aktör, Santa Monica, Kaliforniya'daki Barker Hanger'da düzenlenen etkinlikte parçanın En İyi Orijinal Şarkı seçilmesinin ardından kaşlarını çattı ve şaşırmış yüz ifadesine büründü.

Bir kullanıcı Gosling'in gösteride büründüğü yüz ifadesiyle ilgili olarak "Ryan Gosling'in yüzüne gülmekten kırıldım" diye yazdı. Bir başka kullanıcı da Gosling'in şarkının kategorideki zaferinden dolayı herkes kadar kafasının karıştığını söyledi.

Şarkı, yazın gişe rekorları kıran filmin diğer iki şarkısıyla birlikte "En İyi Orijinal Şarkı" kategorisinde aday gösterildi. Diğer adaylar arasında The Super Mario Bros. Movie'den Peaches, Rustin'den Road to Freedom ve Wish'den This Wish vardı.

Şarkı yazarları Mark Ronson ve Andrew Wyatt, ödülü kabul etmek için sahneye çıktılar. Ronson, "Ryan Gosling, bu bizim olduğu kadar senin de ödülün: Performansınla seyirciyi bu şarkıya aşık ettin. Şarkı yazmakla ilgili bir şey varsa, sadece Ken yoktur, Barbie ve Ken vardır, o yüzden Margot, teşekkürler" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)