Rusya'da helikopter düştü: 3 ölü

Rusya'nın Chelyabinsk bölgesinde Mi-8 tipi bir helikopterin düştüğü, olay yerinde üç kişinin cesedine ulaşıldığı açıklandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, ülkenin Chelyabinsk bölgesinde Mi-8 tipi bir helikopterin düştüğü bölgede üç kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı.

Rus devlet haber ajansı TASS'ın aktardığına göre, konuya ilişkin açıklama yapan bakanlık, "Güney Urallar acil durumlar kurumunun güçleri ve araçları bölgeye gönderildi. Ekipler, olay yerine gittiğinde ormanlık alanda yanan bir Mi-8 helikopteri buldu. Yangın söndürüldü. Üç kişinin cesedi bulundu. Bölgede yaşayanlar arasında herhangi bir ölüm ya da yaralanma rapor edilmedi. Yerleşim yeri zarar görmedi" ifadelerini kullandı. 

HELİKOPTER, FEDERAL GÜVENLİK SERVİSİ'NE AİT

Sosnovsky'deki ambulans servisinden bir yetkili de TASS'a yaptığı açıklamada, olay yerine bir yoğun bakım ekibi gönderildiğini bildirdi. Bugün erken saatlerde Rusya basınına yansıyan haberlerde, bir helikopterin Prudny Köyü yakınlarında bir ormanlık alanda düştüğü, helikopterin Rusya Federal Güvenlik Servisi'ne (FSB) ait olduğu, helikopterin sadece bir ekip taşıdığı ve o ekibin de hayatını kaybettiği bilgisi verilmişti. (DIŞ HABERLER)