Roma'da Mourinho dönemi sona erdi

İtalya Serie A ekibi As Roma 3-1 Milan mağlubiyetinin ardından mevcut teknik direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - As Roma'da teknik direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesi feshedildi. İtalyan ekibinden Mourinho'nun ayrılığıyla ilgili yapılan açıklamada "Kulübün çıkarları açısından acil değişimin gerekli olduğuna inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İtalya Serie A'da geçtiğimiz pazar günü oynanan maçta Milan'a 3-1 mağlup olup ligde 9. sıraya kadar gerileyen As Roma alınan olumsuz sonuçların ardından teknik direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesini feshetti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Jose'ye, Roma'ya gelişinden bu yana gösterdiği tutku ve bağlılık için hepimiz adına teşekkür ediyoruz. Onun yönetimiyle ilgili her zaman harika anılarımız olacak ancak kulübün çıkarları açısından acil değişimin gerekli olduğuna inanıyoruz. Jose ve ekibine gelecek için en iyisini diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Mayıs 2021'de Roma tarihindeki 60. teknik direktör olarak açıklanan Portekizli teknik adam, sarı kırmızılı takımın 25 Mayıs 2022'de Tiran'da Konferans Ligi'ni kazanmasına ve geçen sezon Budapeşte'de Avrupa Ligi finaline çıkmasına liderlik etmişti.

Roma'dan yapılan açıklamada yeni teknik direktörün kısa süre içerisinde duyurulacağı bildirildi. (SPOR SERVİSİ)