Rocky ve Rambo'nun eşyaları satılıyor: Sylvester Stallone’un filmlerinde kullandığı eşyalar açık artırmada

Sylvester Stallone’un filmlerinde kullandığı özel eşyalar açık artırmaya çıkarılıyor. "Sylvester Stallone'un Yaşamı ve Kariyerinden Eşyalar" açık artırması, 5 Aralık 2021’de düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sylvester Stallone’un "Rocky"den "Rambo"ya, "Judge Dredd"den "The Expendables"a kadar birçok filminde kullandığı özel eşyalar açık artırmada satılacak. Julien’s Müzayede Evi’nin Beverly Hills’de organize edeceği açık artırma, "Sylvester Stallone'un Yaşamı ve Kariyerinden Eşyalar" ismini taşıyor.

Müzayede Evi’nin Yöneticisi Darren Julien yaptığı açıklamada, "Sylvester Stallone, 20. ve 21. yüzyılın en büyük ikonlarından ve muazzam yeteneklerinden biri. 50 yılı aşkın süre önce başlayan ve bugün dahi durmayan olağanüstü kariyeriyle, bize Hollywood'un en büyük ve en kalıcı kahramanlarından ve kültürel sembollerinden Rocky ve Rambo'yu vererek aksiyon filmleri evrenini değiştirdi” ifadelerini kullandı.

Açık artırmaya çıkacak olan eşyalar arasında, Stallone’un ilk 4 "Rocky" filminin hikâye gelişimlerini kaleme aldığı defter, ilk filmde boks yaparken taktığı ağız koruyucusu ve boks eldivenleri, "Rocky 3"te giydiği boks eldivenleri, ilk üç "Rambo" filminde kullandığı bıçaklar, "Rambo"da taktığı Luminor Panerai marka saat, Stallone imzalı "Rambo 2" film afişi, "Rambo 2"de taktığı bandana, "Judge Dredd"de giydiği Gianni Versace imzalı kostüm, "The Expendables" filminde taktığı kask ve kolye, "Cop Land" filminde giydiği şerif üniforması, "Creed" filminden boks eldivenleri ve "Escape Plan"da kullandığı hapishane üniforması ile botları yer alıyor.

Açık artırma, 5 Aralık 2021’de düzenlenecek. (AjansBizim)