Rob Halford, pandemi sırasında kendisine prostat kanseri teşhisi konduğunu açıkladı

Judas Priest’in vokalisti Rob Halford, korona virüsü salgını sırasında prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı. Halford, belli yaşın üstündeki erkeklere düzenli kontrol olma çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Judas Priest’in vokalisti Rob Halford, geçen yıl kendisine prostat kanseri teşhisi konduğunu duyurdu. Halford, geçen yıl çıkan otobiyografik kitabı 'Confess: Metal Tanrısından Eşcinsellik İtirafları'nın yeni baskısına eklenen bölümlerde kanser sürecini anlattı.

Kitabına eklenen yeni bölümlerde, 2020’nin temmuz ayında prostat ameliyatı olduğunu ancak kanserin geri gelmesiyle bu yılın nisan ve mayıs aylarında kemoterapi tedavisi aldığını söyleyen Halford, temmuz ayında ise kanserden kurtulduğunu belirtti. Halford, “Bir yıl önce, kapanma sırasında kanserle savaştım. Atlattım ve şimdi kanser gerilemiş durumda. Şükürler olsun, hala en sevdiğim şeyi yapabildiğim için minnettarım” ifadelerini kullandı.

Daha önce yakınlarına bile kanser olduğunu söyleyemediğini belirten Halford, belli yaşın üstündeki erkeklere düzenli kontrol olma çağrısında bulundu. (AjansBizim)