Rıdvan Dilmen: Sergen hoca 'Dönüşü yok, çalışmayacağım' dedi

Beşiktaş'taki ilk yılında şampiyonluğa ulaşan teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve devam etmeyeceği belirtildi. Rıdvan Dilmen, Yalçın'ın "Dönüşü yok artık bu sürecin çalışmayacağım” dediğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş yönetiminin ilk yılında şampiyonluk yaşatan teknik direktör Sergen Yalçın'la henüz bir anlaşma sağlayamaması tartışmaları artırdı. Sergen Yalçın'ın BJK yönetiminin tekliflerini kabul etmeyerek, çalışmak istemediğini söylediği iddia edildi.

Sergen Yalçın ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi arasında dün gece geç saatlere kadar süren görüşmeden de olumlu sonuç çıkmadı.

Rıdvan Dilmen, Twitter hesabından, Yalçın ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Dilmen şunları yazdı:

"Haber sitelerini okuyunca şok oldum!! Sergen Yalçın Bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum! Süreç uzadıkça her gün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!! Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü!! Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!" (HABER MERKEZİ)