Reuters: Kılıçdaroğlu, küçük bir farkla önde

Reuters haber ajansına konuşan dört kaynak, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun küçük bir farkla Erdoğan'ın önünde olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde olduğu ifade edildi.

Reuters haber ajansına konuşan 'muhalefetten dört kaynak' Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'küçük bir farkla' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde olduğunu söyledi. 

KILIÇDAROĞLU: ÖNDEYİZ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Öndeyiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı. İmamoğlu, “13’üncü cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı adına sizlere sesleniyoruz. Ne yazık ki her seçimde gördüğümüzü yaşıyoruz. Anadolu Ajansı gündemde. 2019 seçimlerinde Anadolu Ajansı bitkisel hayata girmiştir. Vatandaşlarımızın itibar etmemelerini temenni ediyoruz. Anadolu Ajansı verileri ve yöneticileri bizim için yok hükmündedir. Devletimizin her görevlisine olan inancımızı belirtirken Anadolu Ajansı’na olmadığı ortadadır. 2015 seçimlerinde Anadolu Ajansı yüzde 65’le sayın Erdoğan’ı önde başlatıyor, yüzde 40’la bitiyor" dedi. Mansur Yavaş ise “İstanbul’da da Ankara’da da öndeyiz. Bunu bütün halkımızın bilmesi lazım. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)