Rehabilitasyon merkezine dolandırıcılık operasyonu

Bartın'da, "kamu kurumlarının zararına dolandırıcılık" suçlamasıyla özel rehabilitasyon merkezine yapılan baskında 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 5'inin tutuklanmasına karar verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bartın'da özel bir rehabilitasyon merkezine, dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 5’i tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kentte faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezi teknik ve fiziki takibe alındı.

Savcılığın talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, rehabilitasyon merkezine operasyon düzenledi. Polisler, aralarında rehabilitasyon merkezinin yöneticilerinin de bulunduğu 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Rehabilitasyon merkezinde yapılan aramada çok sayıda belgeye el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen İ.İ., A.Ö., E.B., F.Ş., M.K, "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık" iddiasıyla tutuklanırken, S.A., B.G, M.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.Ç., S.T ve R.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)