Redmont: Birlikte kaldık, dağılmadık, üzerime düşeni yaptım

Kadıköy'deki 2-4'lük Fenerbahçe galibiyetinin kahramanlarından Cenk Tosun zaferi sakatlanan Tayyip Talha'ya armağan etti. Redmond "Birlikte kaldık, dağılmadık. Ben üzerime düşeni yaptım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in 27. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-4 yenen Beşiktaş'ın derbi zaferinde, iki golle büyük pay sahibi olan Cenk Tosun galibiyeti sakatlanan Tayyip Talha Sanuç’a armağan etti. 

58' ve 63’te attığı 2 golle maçın kaderini değiştiren Tosun, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi: "45-50 dakika 10 kişi oynamak kolay şey değil. Redmond’a teşekkür etmek istiyorum, iki golümde de asisti o yaptı. İyi oynadık. Mert’e çok teşekkür etmek istiyorum, çok iyi bir maç çıkardı. Çok koştum, yoruldum ama Beşiktaş için her zaman değer.

Galibiyet Tayyip Talha Sanuç’a armağan. Talihsiz bir sakatlık geçirdi. İlk duyumlar, uzun süre uzak kalacak gibi. Çapraz bağ şüphesi var. Devre arası konuştum, ben de ağır sakatlıklar geçirdim. Belki 6 ay oynayamayacak ama önünde 10 sene var. Ona armağan olsun bu maç.”

İkinci yarıda oyuna girip 3 asist 1 golle maçın kahramanı olan Nathan Redmond ise "Takımı ve herkesi tebrik ederim. Çok konsantreydik. Penaltı ve kırmızı kartı düşünürsek, birlikte kaldık, dağılmadık. İkinci yarı harika bir performans gösterdik ve Fenerbahçe karşısında maçı kazanmayı hak ettik” dedi.

Redmond “10 kişi kaldığımız maçlar da oynadık. Benim görevim takıma yardımcı olmaktı. 10 kişi kaldığınızda her fırsatı değerlendirmeniz lazım. Ben de üstüme düşeni yaptım” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)