Rasim Ozan'dan 'mesaj' iddiası: Gezi'de değil, geçen hafta geldi

Rasim Ozan Kütahyalı, "Gezi'de Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargâhı yaptı' demem istendi" sözleriyle ilgili açıklama yaparak, 'mesajların 9 sene önce değil, geçen hafta geldiğini' öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rasim Ozan Kütahyalı, "Koç Ailesi otellerinin karargâh yapıldığını söylememi istediler" sözlerinin üzerine Ayşenur Arslan'ın Aydın Doğan ve Ali Koç'a "İsteyin o mesajları" çağrısı yapmasının ardından açıklama yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kütahyalı, "Bana DEVLET üst düzey yetkililerinden gelen mesajlar Ali Koç ile geçen hafta bugün yaptığımız yayın esnasında gelen mesajlardır. Bahsettiğim o. 9 sene önceki olaylarda gelen mesajlar diye bir şey demedim. Ayşenur Arslan kötü niyetli olma, yazdıklarımı doğru düzgün oku. Ayıp etme" ifadelerini kullandı.

ARSLAN 'İSTEYİN O MESAJLARI' DEMİŞTİ

Kütahyalı daha önce yaptığı açıklamada, "Devlet’in üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç Ailesi’nin de, bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım. Aydın Bey yeddiemin olsun. 'Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargâhı yaptı' demem istendi mi? Devlet’in hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da, Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur. Ailenin haşarı çocuğu Ali Koç’un suratı ne olur bilemem. Ben buna rağmen Devlet’i değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…" demişti. 

Ayşenur Arslan ise bu sabahki yayınında Doğan ve Koç'a çağrı yaparak, "Ey devletin yetkilileri, ey savcılar, hatta ey Koç Ailesi, ey Aydın Doğan. İsteyiniz o mesajları. Bir araştırılsın bakalım nereden gelmiş. Kimlere benzeri mesajlar gitmiş" ifadelerini kullanmıştı.

KÜTAHYALI: 'HAPSE ATIYORLARDI BUNU, BİZ DEVREYE GİRDİK'

Rasim Ozan Kütahyalı, geçen hafta katıldığı bir yayında, "Ayşenur Arslan, Türk Mukavemet Teşkilatı'na terör örgütü dedi. Hapse atıyorlardı bunu, biz devreye girdik. Nagehan (Alçı) da onu aradı. Baktık yaşlı başlı kadın... CHP sahip çıkmadı" iddiasında bulunmuştu.

Arslan ise "Sizin sayenizde hapisten kurtulacaksam hapis yatmayı tercih ederim" diye yanıt vermişti.

'SEN KAŞINDIN FATİH'

Kütahyalı ayrıca kendisi hakkında, "Bu kadar pespaye, bu kadar kıro, görgüsüz, sonradan görme, ayak takımı ile muhatap olmadım" diyen Fatih Altaylı'ya da yanıt verdi. Kütahyalı, "Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi Medyaradar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık… Uğur Dündar’a da takıntılı nefretin var. Dündar’a da haksızlık etmişsin. O olayı da detaylı yazacağım" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)