Ramazan Bayramı'nda hava güneşli ve açık olacak

Ramazan Bayramı'nda Türkiye genelinde hava açık ve bol güneşli olacak. İstanbul'da bayramın ilk günü sıcaklık 25 dereceye çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji'nin son verilerine göre Türkiye'nin birçok bölgesinde görülen fırtına, salı günü etkisini yitirmeye başlayacak ve 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak Ramazan Bayramı'nda açık ve güneşli bir hava hakim olacak.

Rüzgar kuzey yönlerden orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu ile Adıyaman çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/saat) ve kısa süreli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esiyor. Fırtınanın salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Hafta ortasında hava sıcaklıkları yükselecek ve yağışlı hava etkisini yitirecek. Ramazan Bayramı boyunca yurt genelinde yağış beklenmiyor.

ANKARA 28 DERECEYİ GÖRECEK

İstanbul hafta boyu güneşli olacak. Bayramın ilk günü sıcaklık 25 dereceye kadar çıkacak. Ankara'da hava az bulutlu ve güneşli olacak. Hafta başında gece sıcaklığı 5 dereceye düşse de bayramın ilk günü sıcaklık 28 dereceye kadar yükselecek. İzmir'de de yine hafta boyu güneşli bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar gece en düşük 14, gündüz en yüksek 28 derece olacak. (HABER MERKEZİ)