Quentin Tarantino ve Brad Pitt 'The Movie Critic' için yeniden bir arada

"Soysuzlar Çetesi" ve "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filmlerinde Quentin Tarantino ile çalışan Brad Pitt, "The Movie Critic" için yönetmenle yeniden bir araya gelecek. 

Fotoğraf: Reuters
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Ucuz Roman", "Soysuzlar Çetesi", "Kill Bill", "Rezervuar Köpekleri" ve "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filmleriyle tanınan yönetmen Quentin Tarantino, son filmi "The Movie Critic" için hazırlıklara devam ediyor. Tarantino ile "Soysuzlar Çetesi" ve "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filmlerinde beraber çalışan Brad Pitt, "The Movie Critic" için yeniden bir araya gelecek. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Deadline, Pitt'in film için hazırlandığını ancak baş karakteri oynayıp oynamayacağının belli olmadığını belirtti.

"The Movie Critic"in 1977'de Güney Kaliforniya'da geçtiği ve Tarantino'nun büyürken okuduğu sinema dergileri için harika eleştiriler yazan alaycı bir film eleştirmeni etrafında döndüğü biliniyor. 2025'te vizyona girmesi planlanan filmi Sony Pictures'ın dağıtacağını öne sürülüyor ancak henüz resmi olarak bir dağıtımcı belirlenmedi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)