Quentin Tarantino 'Kill Bill 3' hakkında konuştu: Yirmi yıl sonra karakterleri tekrar ziyaret etmek heyecan verici

Quentin Tarantino, Kill Bill 3‘le ilgili açıklamalarda bulundu: "'Bride' ve kızı Bebe’nin 20 yıllık sessiz sakin hayatının alt üst oluşunu izlemek fikri oldukça eğlenceli."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Joe Rogan’ın podcast serisine konuk olan yönetmen Quentin Tarantino, aklında "Rezervuar Köpekleri" filminin bir yeniden yapımının olduğunu ama bu fikirden vazgeçtiğini belirterek, "Kill Bill 3"le ilgili açıklamalarda bulundu.

Play Tuşu'nun haberine göre, Kariyer planlarına göre emeklilikten önce son bir film projesi kalan Tarantino, Kill Bill devam filmiyle ilgili, “Bence yirmi yıl sonra karakterleri tekrar ziyaret etmek ve sadece 'Bride' ve kızı Bebe’nin 20 yıllık sessiz sakin hayatının alt üst oluşunu izlemek fikri oldukça eğlenceli. Olay sadece hikâye de değil, devam filmi için Uma’yı ve kızı Maya’yı filme dahil etmek gerçekten çok heyecan verici olurdu” dedi.

Maya Hawke'a son filmi "Once Upon a Time in Hollywood"da Manson ailesinin bir üyesi olarak da küçük bir rol veren Tarantino, ilk defa Maya Hawke ve "Kill Bill 3"ü aynı cümlede andı. İlk filmde Bride’ın öldürdüğü Vernita Green’in kızına da Zendaya’nın hayat vereceği filmin oyuncuları tarafından dile getirilse de, Tarantino geçtiğimiz yıl "Kill Bill 3" ile ilgili, “Ne yapacağıma dair bir fikrim var. Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi” ifadelerini kullanmıştı.

'UMA THURMAN SARI KOSTÜMDEN NEFRET EDİYORDU'

 Tarantino ayrıca podcast'te, "Kill Bill" serisinin başrol oyuncusu Uma Thurman'ın filme dair nefret ettiği detayı da açıkladı. Thurman'ın filmdeki ikonik sarı tulumdan hiç haz etmediğini belirten Tarantino, Thurman'ın meşhur kostümü nasıl sorguladığını, "Uma sarı kostümden nefret ediyordu. Nefret ediyordu. Muzlu dondurma gibi göründüğünü düşünüyordu. Sevememişti. Bruce Lee'nin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Ona nihayetinde Game of Death'i göstermem gerekiyordu. Bir şekilde anladı. O zamandan beri ikonik bir hale geldi. Muhtemelen bunu hatırlamayacaktır bile ama 'Beni palyaço gibi göstermeye çalışıyorsun!' demişti" diyerek anlattı.