Quentin Tarantino duyurdu: Bir sonraki filmim 'Kill Bill 3' olabilir

Yönetmen Quentin Tarantino, çekeceği son film hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetmen ayrıca, bir film eleştiri kitabı yazmayı ve bir dizi hazırlamak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Salı günü Roma Film Festivali'nde yönetmen Dario Argento'dan Yaşam Boyu Başarı Ödülü alan Quentin Tarantino, emeklilik planları ve gelecek filmi hakkında konuştu. 

Variety'nin aktardığına göre, basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tarantino, bir sonraki filminin "Kill Bill 3" olup olmayacağı sorulduğunda, yeni filminin ne olacağı hakkında "hiçbir fikri" olmadığını ancak "Kill Bill 3"ün üzerinde durduğu bir olasılık olduğunu belirterek "Neden olmasın?" dedi. 

'FİLMDE HERKES FARKLI BİR DİL KONUŞACAK'

Bir film eleştiri kitabı yazmak ve bir dizi hazırlamak istediğini belirten Tarantino, şu ifadeleri kullandı:

"Önce bir komedi yapmak istiyorum. Bir sonraki filmim gibi değil, yapmayı düşündüğüm başka bir şeyin parçası ama ne olduğunu tarif etmeyeceğim. Çok eğlenceli bir Spaghetti Western filmi düşünüyorum. Projeyi çekmeyi dört gözle bekliyorum. Gerçekten çok eğlenceli olacak çünkü filmde herkes farklı bir dil konuşacak. Meksikalı haydut bir İtalyan, kahraman bir Amerikan, kötü şerif bir Alman, Meksikalı kız ise İsrailli. Bu sayede hiçbir karakter aynı anda konuşamayacak ve herkes diğerinin sözünün bitmesini bekleyecek." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)