Queen gitaristi Brian May, korona virüsüne yakalandı: Üç doz aşı olmasaydım iyileşemeyebilirdim

Queen gitaristi Brian May korona virüsü testinin pozitif çıktığını ve , bir haftadır zor zamanlar geçirdiğini açıkladı. May, herkesi aşı olmaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz rock grubu Queen'in gitaristi Brian May sosyal medya hesabından, korona virüsüne yakalandığını ve bir haftadır 'korkunç' zamanlar geçirdiğini duyurdu. May, herkesi aşı olmaya çağırdı.

74 yaşındaki sanatçı, Instagram'daki bir dizi gönderi ve videoda, son birkaç gün içinde korona virüsünden nasıl etkilendiğini açıkladı. May, yaptığı açıklamada, kendisi ve eşi Anita Dobson'ın yakın zamanda bazı arkadaşlarıyla doğum günü yemeğine gitmeye karar verdiklerini belirtti. May takipçilerine, o sabah test yaptırdıklarını ve Dobson ile ikisinin de aşıları olduğu için öğle yemeğinin "güvenli bir durum" gibi göründüğünü söyledi. Ancak sanatçı, Omicron varyantı İngiltere'de hızlı bir şekilde yayıldığı için, partiye katılmak için "risk" aldığıklarını da sözlerine ekledi. Henüz Covid-19 geçirmeyenlere seslenen May, ilk günleri "korkunç" geçirdiğini belirterek "geçirebileceğiniz en kötü grip" ifadelerini kullandı.

'ÜÇ DOZ AŞI OLMASAYDIM İYİLEŞEMEYEBİLİRDİM'

Üç doz aşı olmamış olsaydı, şu anda olduğu kadar iyileşebileceğini düşünmediğini de sözlerine ekleyen May, çektiği videonun sonlarına doğru aşısızlara seslenerek şöyle konuştu:

"Şu anda hastanelerde, yaşamla ölüm arasındaki çizgide olan, aşı olmamış pek çok insan var. Gidip aşı olmanız için size yalvarıyorum." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)