Kraliyet yazarı: Prens William 'The Crown'ı duyunca gözlerini deviriyor

Prensi William'ın, İngiliz Kraliyet ailesini merkezine alan Netfilix yapımı “The Crown” dizisinden hoşlanmadığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz Kraliyet ailesinin biyografi yazarı Robert Hardman, “The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy” adlı yeni kitabında, Galler Prensi William ve eşi Kate Middleton'ın Netflix’in kraliyet dizisi “The Crown”ı izlemeyeceğini yazdı.

Sözcü'nün haberine göre 41 yaşındaki Prens’e yakın bir kaynak, "Prens... insanlar 'bunun sadece bir dizi’ olduğunu söylediğinde gözlerini deviriyor. Yine de şikayet ederek bunu daha fazla duyurmayacaktır. Sürekli şikayetçi olarak görülme fikrinden hoşlanmıyor" dedi.

'AKSİYON FİLMİ İZLİYOR'

Yazara göre televizyon karşısında oturup dinlenmeye zaman bulduğunda muhtemelen bir süper kahraman ya da aksiyon filmi izliyor. Prens’in özellikle Deadpool ve Batman’i sevdiği söyleniyor.

Prens William, The Crown'u izlemeyi reddederken, 39 yaşındaki kardeşi Prens Harry ise popüler dizi hakkında daha rahat bir tavır sergiliyor.

2021'de James Corden ile yaptığı röportajda Sussex Dükü diziyi izlediğini itiraf etti ve "The Crown'da eskisinden çok daha rahatım. Ailem, karım ya da kendim hakkında yazılan hikayeleri görüyorum. Bu kesinlikle kurgu, nasıl isterseniz öyle alın. Ama bu gerçekmiş gibi aktarılıyor çünkü güya haberiniz yok. Bununla ilgili sorunum var” dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)