CHP'li İlhan Cihaner'den liderlere çağrı: HDP'yi ziyaret etmek hayati bir müdahale olacaktır

HDP'ye yönelik operasyona İYİ Parti dışındaki muhalefet partilerinden tepki açıklamaları yapılırken, CHP'li İlhan Cihaner Meclis'e çağrıda bulundu. Cihaner, CHP lideri Kemal Kılıçdoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, SAADET lideri Temel Karamollaoğlu ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a "HDP’yi ziyaret ederek hukuksuz gözaltıları kınamanız; siyasete, barışımıza, birliğimize sahip çıkmanız, olası ittifakların halka mal edilmesi için hayati bir müdahale olacaktır" diye seslendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li İlhan Cihaner, Millet İttifakı liderleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın HDP'yi ziyaret etmesi çağrısında bulundu.

Cihaner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: TBMM’ye çağrımızdır: Sayın @kilicdarogluk @meral_aksener

@T_Karamollaoglu @erkbas Darbe pratiğine karşı HDP’yi ziyaret ederek hukuksuz gözaltıları kınamanız; siyasete, barışımıza, birliğimize sahip çıkmanız, olası ittifakların halka mal edilmesi için hayati bir müdahale olacaktır" dedi. (HABER MERKEZİ)