Kılıçdaroğlu'ndan Böcek’e ziyaret: Durumu iyiye gidiyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 gündür tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan Kılıçdaroğlu, ziyaretin geciktiğine yönelik eleştirilere, “Her dakika telefonla bilgi aldık” şeklinde cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korona virüsü tedavisi yoğun bakımda devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU: DURUMU HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYOR

Başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Kılıçdaroğlu, hastane çıkışında açıklama yaptı. Yaklaşık 20 dakika hastanede kalan Kılıçdaroğlu, Böcek’in durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade ederek, “Bütün sağlık çalışanlarına özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Onlar ellerinden gelen her türlü çabayı sarfediyorlar. Biz de büyük ölçüde telefonla bilgi alıyoruz. Dolayısıyla durumunun her geçen gün iyiye gittiği yönünde bilgi verdiler. Son derece mutluyuz” dedi.

ZİYARETİN GECİKTİĞİ ELEŞTİRİLERİNE YANIT: HER DAKİKA BİLGİ ALIYORUZ

Bir basın mensubunun, “Ziyaretinizin geciktiği yönünde eleştiriler var, ne söyleyeceksiniz?” sorusuna ise, “Onları tartışmayın. Biz her gün, her dakika bilgi alıyoruz” şeklinde cevap veren Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan hastaneden ayrıldı.

Hastane ziyaretinin ardından CHP İl Başkanlığı'na geçen Kılıçdaroğlu'nun, Böcek’in sağlık durumu ve olası ihtimallerle ilgili parti yöneticileri ile toplantı yapacağı öğrenildi.

‘AKCİĞERLERİNDE İYİLEŞME İZLENMEKTEDİR’

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Böcek’in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada ise, son 24 saat içerisinde olumsuz bir tablonun oluşmadığı ifade edilerek, “Bugün çekilen tomografide akciğerinde iyileşme izlenmektedir” denildi. (DUVAR)