Muharrem İnce otobüsünü paylaştı

'1000 Günde Memleket Hareketi' başlatan Muharrem İnce, 'Memleket Hareketi' otobüsünün fotoğrafını paylaştı. 4 Eylül'de Sivas'tan yola çıkacak olan Muharrem İnce "Bu uzun yolculuğun ilk adımına bütün yol arkadaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak koşuluyla bekliyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddialarının ardından '1000 Günde Memleket Hareketi' başlattığını açıklayan Muharrem İnce 4 Eylül'de yurt gezilerine başlıyor. Muharrem İnce, yola çıkacağı otobüsün fotoğrafını Twitter hesabından "Bu uzun yolculuğun ilk adımına bütün yol arkadaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak koşuluyla bekliyoruz. Memleket Hareketi Türkiye’nin Bereketi" notuyla paylaştı.

Muharrem İnce, büyüme rakamlarının açıklanmasından sonra yeni bir paylaşım yaptı: "Ekim Eylülden, Kasım Ekimden daha iyi olacak, Türkiye uçacaktı. Türkiye ekonomisi 2. çeyrekte %9,9 küçüldü. Bir zamanlar 12 bin dolar olan kişi başı gelir şimdi 9 bin dolara geriledi. Her aile 90 bin lira fakirleşti. Bunun hesabını sormak için yollara düşüyoruz."

Muharrem İnce 'Memleket Hareketi' başlatacağını duyurduğu 15 Ağustos'taki basın toplantısında şöyle demişti: "Bizim başlattığımız hareket bir muhalefet hareketi değildir. Hareketimizin adı “Bin Günde Memleket Hareketidir. 4 Eylül'de Sivas'ta olacağız. Memleket hareketini başlatacağız. Türkiye'nin hem iktidar hem muhalefet sorunu aynı anda vardır. Siyasi partilerin işleyişinde demokrasi kalmamıştır. Ne yazık ki bu kötü gidişattan Cumhuriyet Halk Partisi de nasibini almıştır. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk kez meclis grup başkanvekilleri seçimle göreve gelmiyor, kaldırıldı, genel başkan onları atıyor. CHP ile özdeşleşmiş olan ön seçim artık yok. CHP'nin iktidarı demek, CHP Genel Başkanının Cumhurbaşkanı olması demek. Eğer Erdoğan'ın eski arkadaşlarından birini Cumhurbaşkanı yapacaksanız ben buna CHP iktidarı demem." (HABER MERKEZİ)