Karamollaoğlu: Twitter adliye koridorlarına döndü

Hükümeti eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bir ülke düşünün ki millet adaleti sosyal medya üzerinden sağlamaya çalışsın. Adeta, Twitter adliye koridorlarına döndü" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin eğitim merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Adaletin sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışıldığı ülkelerde adaletin olmadığını belirten Temel Karamollaoğlu, iktidarın adaleti sağlamakla sorumlu olduğunu söyledi.

Karamollaoğlu, "Bugün Türkiye’nin her alanda devasa problemleri var ama en büyük problem adalet mefhumunun zedelenmesidir. Bir ülke düşünün ki millet adaleti sosyal medya üzerinden sağlamaya çalışsın. Her gün Twitter’da bir suçlunun yakalanıp ceza alabilmesi için kampanyalar düzenlenir hale geldi" dedi.

'VATANDAŞ ZULÜM İÇİNDE İNLİYORSA SEN ZALİMSİN'

"Adeta, Twitter adliye koridorlarına döndü" diyen Karamollaoğlu, "Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum; Bir ülkede adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise zulüm vardır" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den yapılan açıklamaları eleştiren Karamollaoğlu, "Bizi şaşırtan iktidar yetkililerinin, Sayın Cumhurbaşkanı dahil, bu konuya lafla vurgu yapması. İktidar, lafla vurgu yapmakla değil adaleti tesis etmekle sorumludur. Üst perdeden konuşup ‘Adalet olmayan ülkede zulüm vardır’ demek vatandaş da zulüm içinde inliyorsa sen zalimsin manasına gelir" diye konuştu. (ANKA)