Berat Albayrak: Ey kahpe rüzgar nereden esersen es

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı 'müjde'yle ilgili olarak Necip Fazıl Kısakürek'in dizelerini paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın önceki gün "Cuma günü bir müjde açıklayacağız" demesinin ardından "Türkiye için bir eksen değişikliği olacak" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'müjdenin' açıklanmasına saatler kala Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Albayrak, Necip Fazıl Kısakürek'in "Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!" dizelerini #MüjdelerOlsun etiketiyle paylaştı.

Albayrak çarşamba günü Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde yaptığgı açıklamada şöyle demişti: "Hakikaten Türkiye için bir eksen değişikliği, değişim ve dönüşüm noktasında önemli bir süreç olacak, önemli bir haber olacak. Onun için Cumhurbaşkanımızın söylediğinin ötesine bir kelime daha söylemek doğru olmaz. Cumayı bekleyelim. Biraz meraklanalım. Türkiye açısından inşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor. Siz yeter ki doğru iş yapmaya, doğru hedeflerle doğru adımlar atmaya devam edin, sonuç her anlamda gelecektir, yeter ki bu millete inandığınız sürece." (HABER MERKEZİ)