Fahrettin Altun: O 'müjde'ler spekülasyon

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği 'müjde'nin ne olacağına dair açıklamalar için 'spekülasyon' dedi: "Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü bir müjde açıklayacağına dair sözleri üzerine Karadeniz'de doğalgaz bulunduğu iddiaları ortaya atılırken, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bunların spekülasyon olduğunu söyledi.

Fahrettin Altun kişisel sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz."

'KKTC BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA AÇIKLAYACAK'

Erdoğan'ın açıklamasının ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karadeniz'de doğalgaz rezervi bulunduğunu iddia etmişti.  Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ı ağırlayacağı ve hemen arkasından ‘müjde’yi açıklayacağı yönünde kulis bilgileri öne sürüldü. (HABER MERKEZİ)

CHP'li vekil 'müjde'yi açıkladı: Doğalgaz bulunduCHP'li vekil 'müjde'yi açıkladı: Doğalgaz bulundu