İnce'den Bahçeli'ye: Yorumları hükümsüzdür

Muharrem İnce, kendisi için "CHP içinde Atatürk'e dönüş hareketini başlatacaktır" diyen Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi: "Kendisi desteklediği hükümetin Atatürk’e dönüşünü başlatamadığı, Atatürk’e beddua eden Diyanet İşleri Başkanını görevden aldıramadığı için hakkımda yaptığı yorumlar hükümsüzdür."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP yönetimine tepki gösteren Muharrem İnce ile ilgili olarak 13 Ağustos'ta yaptığı açıklamada "4 Eylül’de, Sivas Kongresi’nin ruhuyla atacağı adımla CHP içinde Atatürk'e dönüş hareketini başlatacaktır. Değerlendirmem budur. Yani kaynağından ve kökünden kopan CHP’yi özüne döndürmek maksadıyla çaba sarfedecektir. Anlaşılan odur ki, bin günde memleket parolasıyla Atatürk’ü ve kurucu değerleri hareketinin mihveri yapacağı anlaşılmaktadır" ifadelerini kullandı. Muharrem İnce Bapçeli'nin bu değerlendirmesine Twitter hesabından tepki gösterdi.

İnce "Sayın Devlet Bahçeli “Muharrem İnce CHP içinde Atatürk’e dönüşü başlatacaktır” dedi. Ancak kendisi desteklediği hükümetin Atatürk’e dönüşünü başlatamadığı, Atatürk’e beddua eden Diyanet İşleri Başkanını görevden aldıramadığı için hakkımda yaptığı yorumlar hükümsüzdür" ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)