AK Parti Sözcüsü Çelik: Misafirimize çirkin davranan bedelini öder

Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve yanındaki üç kadın arkadaşının Çeşme'de saldırıya uğramasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Turist misafirlerimize mekanik bir para makinesi gözüyle bakanlar, milletimizin dünyaca ünlü misafirperverliğinden nasibini almamış barbarlardır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Sözcüsü Çelik, Çeşme'de Ukraynalı ünlü top model Daria Kyryliuk'un darp edilmesine tepki gösterdi ve "Magandalık bu topraklarda barınamaz" ifadesini kullandı.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından şunları yazdı: "Çeşme’de yaşanan ve ülkemizde 'misafirimiz' olan turistlere dönük şiddeti kınıyoruz. Tüm turistler, ülkemizin doğal güzelliklerinin yanında milletimizin dünyada herkesin bildiği misafirperverliğine hayrandır. Misafirlerimize çirkin davrananlar bunun bedelini öder. Hele de bir kadına dönük şiddet asla affedilemez. Turist misafirlerimize mekanik bir para makinesi gözüyle bakanlar, milletimizin dünyaca ünlü misafirperverliğinden nasibini almamış barbarlardır. Ülkemizin tamamı ve gözde bölgemiz Çeşme, misafirperverliğin tüm değerleriyle eşsizdir. Magandalık bu topraklarda barınamaz. Tüm misafirlerimiz, güven ve huzur içinde olsunlar. Hoşgeldiler, safa geldiler. Milyonlarca misafirimiz gibi ülkemizde eşsiz anılara sahip olacaklar."

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDI

Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve yanındaki üç kadın arkadaşı, Çeşme'de saldırıya uğradı. Şiddete maruz kaldığı fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Kyryliuk, "Bu yaşananları görmezden gelmemeliyiz” çağrısı yaptı. Kyryliuk'un ismini verdiği Momo Beach, "Meydana gelen yaralanmanın bizimle ilgisi yok" açıklaması yaptı. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi daha sonra serbest bırakıldı. Momo Beach geçen yıl da bir şiddet olayıyla gündeme gelmişti. (HABER MERKEZİ)