AK Partili Başkan, kendi isteğiyle istifa etmemiş

AK Parti Balıkasir İl Başkanı Ekrem Başaran'ın kendi istekleriyle istifa ettiklerini açıkladığı 5 ilçe başkanından biri açıklama yaptı: İl Başkanımızın isteği ve AK Parti Genel Merkezimizin takdiri doğrultusunda ayrılıyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Balıkesir’de AK Parti’nin Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanları dün görevlerinden istifa etti. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda, yaklaşan kongre süreci ve kongreden sonra ilçe başkanlığı görevine devam etme konularında istişarelerde bulunduklarını aktaran Başaran, “Bu noktada sağlık problemlerini, iş yoğunluğunu ve diğer sebepleri gösteren Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanları, devam etmeme kararı aldıklarını ve müsaade istediklerini ifade etti. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Kendi isteği ile görevden ayrıldığı söylenen Karesi İlçe Başkanı Sezai Doğan ise görevi il başkanının isteği ile bıraktığını açıkladı. Sezai Doğan “Kasım 2018 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevimden İl Başkanlığımızın isteği ve AK Parti Genel Merkezimizin takdiri doğrultusunda bugün itibarıyla ayrılıyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

.