Erdoğan için konuşması kesilen Muharrem İnce canlı yayını terk etti

Global TV'de katıldığı canlı yayının kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verilmesine tepki gösteren CHP'li Muharrem İnce, programı terk etti. İnce, "Ben konuşuyorum burada, 35 televizyon onu veriyor zaten. Türkiye bu faşist bir düzenden kurtulacak" dedi. İnce'nin yayını terk etmesini eleştiren Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez," paylaşımını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayında, konuşması kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılması üzerine programı terk etti.

İnce katıldığı 'Neden' adlı programda görüşlerini aktarırken, kanal yayını keserek Erdoğan'ın konuşmasını verdi. Bunun üzerine İnce şöyle tepki gösterdi: "Konuşmasını vermeyeceğiz dediniz. Verdiniz. Ben konuşuyorum burada, 35 televizyon onu veriyor zaten. Daha sonra acilen beni kesip ona bağlıyorsunuz. Erdoğan bu memleketin kurucusu değil. Çağırıyorsanız buraya bir kişiyi konuşturacaksınız. Ben kimseye yalakalık yapamam. Türkiye bu faşist bir düzenden kurtulacak, 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında 2 sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam." İnce canlı yayını terk etti.

'GÖSTERDİĞİM TAVIR, TEK SESLİ MEDYA DÜZENİNEDİR'

Muharrem İnce, canlı yayını terk etmesiyle ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada "Haber Global yayınında gösterdiğim tavır birlikte program yapmaya çalıştığımız Senem Toluay Ilgaz’a, Nihal Bengisu Karaca’ya, Tuba Atav’a, Özlem Gürses’e değil, tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete ve konuklarına nezaketsizlik yapan tek sesli medya düzeninedir," ifadelerini kullandı.

'SAYIN İNCE'NİN, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ HAKKINDAKİ TAVRI KABUL EDİLEMEZ'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başaknı Fahrettin Altun ise, İnce'nin Erdoğan'ın konuşması üzerine canlı yayını terk etmesini eleştirdi. "Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez," diyen Altun "Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadır," paylaşımını yaptı. (HABER MERKEZİ)